Poštovani posjetitelji, obzirom da smo dužni strogo se pridržavati epidemioloških mjera, posjete korisnicima Doma Medimar Prigorje organizirati će se na način da se posjetitelji jedan dan ranije telefonski najave recepciji i naruče za termin posjeta. Termini posjeta bit će od 16 do 19 sati počevši od 18.svibnja 2020.

Posjete će do daljnjega, sukladno preporuci epidemiologa trajati najviše 15 minuta. U istom terminu u Domu može biti najviše jedna posjeta. Uz obaveznu dezinfekciju ruku i nošenja zaštitne opreme (maske, rukavice) koje ćete dobiti na recepciji te mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom od strane naših zaposlenika, ne preporuča se fizički kontakt posjetitelja i korisnika.

Također molimo da održavate socijalnu distancu od 3 metra. Posjetitelji će na recepciji potpisivati izjavu o tome da nemaju simptome COVID-19, da nisu u izolaciji i da njihovi ukućani nemaju respiratorne simptome.

Korisnicima na stacionaru omogućit će se posjete od 25.05.2020.

Korisnicima će i nadalje biti organizirana dostava higijenskih i ostalih potrepština te namirnica na način da se paketi zapakirani u originalnom pakiranju, s odgovarajućim rokom trajanja predaju zaposlenicima recepcije koji nisu u izravnom kontaktu s korisnicima smještaja, koji će potom biti proslijeđeni u skladišni prostor na 72 sata.

Zahvaljujemo na suradnji,

Dom Medimar Prigorje